Foto: AP/Scanpix/LETA

Četri cilvēki trešdien nogādāti slimnīcā pēc incidenta, kura laikā četri armijas zirgi nodarbību laikā izbēguši un skrējuši pa Londonas ielām, vēsta portāls "The Guardian".

Septiņi zirgi un seši karavīri no Haidparka kazarmām trešdienas rītā aizvadījuši mācības pilsētas centrā. Incidenta laikā četri zirgi nosvieduši savus jātniekus un pieci dzīvnieki aizskrējuši pa pilsētas ielām.

Raidsabiedrība BBC ziņo, ka zirgus varētu būt izbiedējis būvdarbu troksnis pie Bakingemas pils.

Armija ir atzinusi, ka incidentā ir cietuši vairāki karavīri, kā arī zirgi. Mediķi precizē, ka ievainojumus guvuši vismaz četri cilvēki. "The Guardian" norāda, ka trīs karavīri nogādāti slimnīcā, taču to ievainojumi neesot nopietni.

Savukārt pa automašīnu pilnajām ielām bēgošie zirgi izraisījuši haosu pilsētā. Viens no izbiedētajiem zirgiem redzēts ar asiņu pēdām.

Dzīvnieki saskrējušies ar vairākām automašīnām, tostarp mikroautobusu un divstāvu autobusu, kuriem sadursmes rezultātā sasisti logu stikli.

Visi zirgi ir noķerti un nogādāti atpakaļ armijas staļļos. Militāristu pārstāvji norāda, ka gan cietušie jātnieki, gan dzīvnieki saņem nepieciešamo medicīnisko palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!