Itāliešu dizaina ateljē "Carrozeria Touring Superleggera" šobrīd notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentējis trīsdurvju universāli, kas izgatavots uz "Bentley Continental GTC" kabrioleta bāzes. Kopumā tiks izgatavoti tikai 20 šo ekskluzīvo "Bentley Continental Flying Star" universāļu.

"Bentley" standarta kabrioletam uzstādīts garš metāla jumts un citādi aizmugurējie spārni, kā arī alumīnija durvis un bagāžnieka vāks, kas atverams elektriski. Salīdzinājumā ar kabrioletu itāliešu trīsdurvju universālis ir par centimetru garāks, par diviem centimetriem šaurāks un par trim centimetriem zemāks.

"Bentley Continental Flying Star" bagāžas nodalījuma tilpums ir 400 litru un tā grīda izklāta ar koka paneļiem. Nolocītu aizmugurējo sēdekļu atzveltņu gadījumā bagāžas nodalījuma tilpums pieaug līdz 1200 litriem. Salīdzinājumam – standarta kabrioleta bagāžnieks ir 370 litru.

Itāliešu pārbūvēto automobilis tiks aprīkots ar "Bentley Continental GTC" standarta dzinējiem – sešlitru W12 ar 560 zirgspēkiem vai tā jaudīgāko modifikāciju "Speed" ar 600 ZS. Šāds universālis ar bāzes dzinēju no vietas līdz 100 km/h paātrināsies 4,8 sekundēs un spēs sasniegt 322 km/h maksimālo braukšanas ātrumu.

"Bentley Continental Flying Star" trīsdurvju universāļa cena būs no 590 tūkstošiem eiro. Kā norāda izstrādātāji, automobili varēs apkalpot pie jebkura autorizētā "Bentley" dīlera.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!