Itāliešu tūninga ateljē "Fenice Milano" uz "FIAT 500C" kabrioleta bāzes izgatavojis apzeltītu un ar dimantiem izgreznotu modifikāciju "La Dolce Vita Gold and Diamonds" pēc kāda Ķīnas klienta individuāla pasūtinājuma.

Par pamatu projektam izmantota "FIAT 500C Abarth" modifikācija, kas aprīkota ar 1,4-litru turbopūtes benzīna dzinēju, kā jaudu "Romeo Ferraris" palielinājis līdz 200 zirgspēkiem.

Tomēr būtiskākais šajā projektā ir plašais 24 karātu zelta pielietojums. Ar to pārklāti dekoratīvie sliekšņi, riteņu arkas, lukturu ietvari, sānskata spoguļu ietvari, durvju rokturi, 17 collu riteņu diski, izplūdes sistēmas uzgaļi, kā arī emblēmas un logotipi.

Savukārt interjera dekoru ar zeltu un dimantiem izrotājusi britu dizaina kompānija "Stuart Hughes". Vēl šajā automobilī uzstādīta "iPad Supreme Edition" izklaides sistēma.

Ķīnas klientam šāds automobilis izmaksājis pusmiljonu eiro.

Piedāvājam noskatīties video ar apzeltīto "FIAT 500C Abarth" kabrioletu "La Dolce Vita Gold and Diamonds" versijā. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!