Kompānija "BMW" publicējusi pirmo epizodi īsfilmu sērijai "BMW unscripted", kurā stāstīs par cilvēkiem, viņu kaisli un uzticību "BMW" markai. Pirmā epizode "Murray" stāsta par 81 gadu veco Mureju un viņa vairāk kā pusmiljonu kilometru nobraukušo "BMW 2800CS" kupeju.

Kalifornijā (ASV) dzīvojošais Murejs ir uzticīgs savai 70.gadu sākuma "BMW 2800CS" kupejai, ar kuru nobraucis jau 413 575 jūdzes (nepilnus 666 tūkstošus kilometru). Visbiežāk viņš ar šo automobili brauc pa zemas satiksmes intensitātes ceļiem; turklāt atzīstas, ka ar sportisko kupeju ir nedaudz pārkāpis atļauto braukšanas ātrumu.

Murejam "BMW" automobilis patīk, jo tam ir īpaša dvēsele.

Atgādināsim, ka "BMW 2800CS" (E9 – rūpnīcas indekss) ražošanā tika ieviests 1968.gadā. Tas aprīkots ar 2,8-litru sešcilindru dzinēju, kas attīsta 170 zirgspēku jaudu. Šī kupeja ir priekštecis "BMW" 6.sērijas modeļiem.

Piedāvājam noskatīties minēto "BMW" īsfilmu pirmo epizodi. Ieteicams to aplūkot palielinājumā pa visu ekrānu, jo tā ir augstajā HD kvalitātē. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Apskati lietotu "BMW" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!