Aizvadītajā nedēļā Tallinā "BMW X5" ietriecās elektrības stabā, to nogāžot. Avārijā cietušo nav. Pie stūres apvidniekam bija 1986.gadā dzimušais Kristians K., kuram jau līdz šim bijušas problēmas ar policiju. Pēc avārijas policija "BMW X5" automobilī atraduši vielu lielā daudzumā, kas līdzīga narkotikām, ziņo rus.DELFI.ee.

Kristians uzreiz pēc avārijas centās bēgt, tomēr aculiecinieki un atbraukusī policija viņu aizturēja. Kā vēlāk noskaidrojies, 23 gadus vecais jaunietis ir taiboksa meistars, kuram 12.septembrī vajadzēja piedalīties "Night Fight" sacensībās "Kalev" hallē, tomēr pēc notikušā viņš no tām tika izslēgts.

Šobrīd Kristians atrodas pirmstiesas izmeklēšanas izolatorā, jo "BMW X5" automobilī atrastā viela, pēc provizoriskas informācijas, esot psihotropās narkotikas.

Kristianam jau iepriekš bijušas problēmas ar policiju. Pēc oficiālas informācijas, pirms diviem gadiem tiesu izpildītājs no viņa pieprasījis 22861 igauņu kronu (aptuveni tūkstotis latu), kas bija uzkrājušās nenomaksātajos ceļu policijas uzliktajos sodos.

Savukārt pēc izdevuma "Ekspress" informācijas, Kristians ir izcēlies ar vēl vienu notikumu. 2006.gada 8.aprīlī viņš no "Nokia" tālruņa divas reizes zvanījis glābšanas dienestam un ziņojis par sprāgstvielu "Saku" hallē, kur tobrīd notika mūzikas festivāls ar septiņiem tūkstošiem apmeklētāju. Cilvēkus evakuēja, tomēr bumbu neatrada. Divus mēnešus pēc notikušā tika atklāts, ka zvanītājs bijis minētais Kristians.

Piedāvājam noskatīties aculiecinieka video, kur redzama Kristiana aizturēšana pēc "BMW X5" avārijas. Tā kā viņam ir pārsista galva, viņš policistiem pieprasa nekavējoši izsaukt medicīnisko palīdzību. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Apskati lietotu "BMW X5" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!