"Tās nu gan bija vērienīgas kāzas," tā gan jau nodomājis ikkatrs pēc kādu kāzu apmeklējuma vai citu cilvēku privātās dzīves iztirzājoša žurnāla pāršķirstīšanas. Tomēr austrumu kaimiņu izpratne par vērienīgām kāzām krietni vien atšķiras no eiropiešiem. Piedāvājam apskatīt divus video ar pompozu kāzu kortežu Čečenijā un Maskavā.

Pirmajā no video materiāliem redzams kāzu kortežs Čečenijā. To milzīgā ātrumā eskortē milicija, kāzu viesi šauj gaisā no automātiskajiem ieročiem, kas ir šī reģiona kāzu tradīcija. Kortežs pārsvarā sastāv no luksusa automobiļiem – "Porsche Cayenne", "Mercedes-Benz G-Class", "Range Rover" utt. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Savukārt otrajā video materiālā redzams kāzu kortežs Maskavā. Atšķirībā no iepriekšējā video ar Čečenijas kortežu, šeit krievi savos luksusa spēkratos paši bloķē pārējo satiksmi. Protams, neiztrūkst arī šāvieni gaisā no automāta. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!