Šogad, no 1.–17.augustam, "Classic Car Highlights" uzsāka 17 dienu un 5 000 km garu ceļojumu apkārt Baltijas jūrai, kurā piedalās 31 antīkā automašīna. Visa šī unikālā ceļojuma delegācija būs sastopama un apskatāma 9. un 10.augustā Rīgā.

Ceļojums iesākās Vācijā, Usedom, tad Gdaņska, Viļņa, Klaipēda, Rīga un Tallina. No Tallinas ar prāmi plānots braukt uz Helsinkiem, turpināt uz Turku, Stokholmu, Kopenhāgenu līdz Rostokai. Atpakaļ Vācijā plānots būt 17.augustā.

Ceļojumā devušies "BMW", "Mercedes-Benz", "DKW", "Porsche", "Peugeot", "Citroen" un dažādas antīkas automašīnas no Lielbritānijas.

Pirmdien, 9.augustā, no plkst.14 līdz 16 šie antīkie automobiļi būs apskatāmie pie "BMW" autosalona "WESS Select", K.Ulmaņa gatvē 123. Pēc tam tie policijas eskorta pavadībā dosies uz Doma laukumu, kur būs aplūkojami tikai pusstundu – no plkst.16:30 līdz 17.

Savukārt otrdien, 10.augustā, no plkst.10, šie antīkie auto būs apskatāmi pie Rīgas Motormuzeja.

Ieeja visos minētajos pasākumos ir bez maksas. Uzņemšanu Rīga organizē Latvijas Antīko automobiļu klubs un oficiālais "BMW" pārstāvis Latvijā "WESS Select".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!