Pulcinot aptuveni 250 cilvēkus, sestdien, 18.septembrī, atpūtas centrā "Brazīlija" notika otrās paaudzes "Opel Meriva" pirmā publiskā prezentācija ģimenēm Latvijā.

Ģimenes ar bērniem no visas Latvijas bija ieradušās, lai kopā uzspēlētu pludmales volejbolu un pavērotu dažādus priekšnesumus, tomēr pats galvenais – viesi varēja paceļot apkārt "Brazīlijai" ar jauno "Opel Meriva" pēc savas izvēles pie stūres vai šofera izvizināti.

Ar "Meriva" pirmo paaudzi "Opel" 2003.gadā radīja jaunu mazo, daudzpusīgo minivenu segmentu. Otrā "Opel Meriva" paaudze apvieno dinamiku, stilīgu dizainu un dažādus tehniskos jauninājumus. Turklāt tas ir pasaulē pirmais automobilis, kuru par tā ergonomisko koncepciju eksperti no "Organizācijas Muguras veselībai" ir apbalvojuši ar savu kvalitātes zīmogu.

"Opel" jaunā ģimenes minivena iepazīšanās prezentācijas Latvijā turpinās vēl šodien ar īpašu akciju. Seši šoferi ar jaunām "Opel Meriva" automašīnām, kas aprīkotas ar atbilstošiem auto krēsliņiem un izrotātas ar baloniem, laipni piedāvās no Dzemdību nama izrakstītajām ģimenēm iespēju bez maksas aizbraukt uz mājām – savu dzīvesvietas adresi Latvijas teritorijā. Šī akcija dod iespēju ģimenēm ne tikai izbaudīt ērtu un patīkamu braucienu jaunā automobilī, bet arī drošu braucienu, ja, piemēram, vecāki vēl nav paspējuši iegādāties paši savu auto krēsliņu.

Pieteikties otrās paaudzes "Opel Meriva" izmēģinājuma braucieniem var pie oficiālajiem "Opel" dīleriem Latvijā. Automobiļa cena – no 14 tūkstošiem eiro.

Piedāvājam noskatīties video ar jauno "Opel Meriva". Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!