Foto: DELFI
Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā turpinās 11.Rīgas Starptautiskais autošovs. Izstādes organizatori ir izveidojuši savu šīgada TOP 1O, kas izstādes apmeklētājiem būtu jāredz. Gan šie, gan arī vēl daudzi citi visdažādāko modifikāciju automobiļi un plašā, interesantā izklaides pasākumu programma vēl ir aplūkojama līdz 2.maijam.

Monster Truck

Zviedru lielriteņu briesmonis ar 1400 zirgspēku metanola motoru spēj pārlēkt pāri 14 vieglajām automašīnām, sasniedzot astoņu metru augstumu. Tas iznīcina visu savā ceļā! Sekojiet programmai Autošova stadionā.

Oriģinālais automobilis "AG Excalibur" – vienīgais pasaulē

Milzīgi diski (30 collu), vairāk nekā 800 "Swarovski" kristālu, astoņas videokameras un unikāla auto virsbūve un salons. Auto radīts tepat kaimiņu Lietuvā.

265 zirgspēku "VW Scirocco" – vienīgais Baltijā

Visā Baltijā vienīgais "VW Scirocco R" (MK3), kas Baltijas tirgum netiek ražots. Šis modelis aprīkots ar modernizētu divlitru turbopūtes benzīna motoru, kas attīsta 265 ZS jaudu un paātrinās no vietas līdz 100 km/h 5,8 sekundēs.

Jaunākie 2010.gada modeļi

Izstādē vienkopus 13 automarkas – katra ar savu jaunumu. Jaunais "Dacia" apvidnieks "Duster", "BMW" 5.sērija, "Ford Galaxy", "Mazda6", "Honda Civic Type-R", "KIA Venga", "Lexus RX 450h" un citi.

Filmu "Atpakaļ nākotnē" kinozvaigzne – "DeLorean"

Superautomobilis "DeLorean DMC-12" savu kulta statusu ieguva pēc parādīšanās filmās "Atpakaļ nākotnē" ("Back to the Future"). Interesanti, ka tā virsbūve ir veidota no nekrāsotām nerūsējošā tērauda plāksnēm.

Iespaidīga bezceļu automobiļu ekspozīcija

Maksimāls tūnings tikai vienam mērķim – izbraukt tur, kur citi nevar. Robustas, skarbas un ekstrēmas apvidus mašīnas.

Augstākās klases tūnings

"BMW X6 M" – šis auto ir pirmais un vienīgais visā Baltijā. Tam ir arī tikpat ekskluzīvs tūnings – "Hamann Tycoon Evo" komplekts, kas pirmo reizi prezentēts tikai šogad Ženēvas izstādē.

Tūnēts "Ferrari"

Izstādē apskatāms arī īsts "Ferrari 360 Modena", kas aplīmēts ar speciālu hroma, zelta un tonētu autoplēvi. Interesanti – aplīmēti pat lukturi, bet tos joprojām var pilnvērtīgi izmantot.

20 autoklubu ekspozīcijas

Izstādē 20 autoklubi – katrs ar savām labākajām un interesantākajām mašīnām.

Restaurēti automobiļi

Atjaunoti, restaurēti, modificēti aizgājušo laiku automobiļi izstādē ir kā jauni.

Piedāvājam noskatīties galeriju ar attēliem no 11.Rīgas Starptautiskā autošova:

Piedāvājam noskatīties "LETA Video" sižetu ar "Monster Truck" šovu un izstādes būtiskākajiem eksponātiem. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!