22.maijā Latvijas "SAAB" klubs atklās sezonu ar "Vēlā pavasara izbraucienu". Trīs posmos visas dienas garumā "SAAB" auto īpašnieki kopā ar ģimenēm un paziņām piedalīsies braukšanas eksāmenā, foto orientēšanās braucienā un piknikā, informē pasākuma organizatori.

Uz pasākuma atklāšanu un braukšanas eksāmenu "SAAB" automobiļu īpašnieki pulcēsies Latvijas Pasta stāvlaukumā, Ziemeļu ielā 10, no plkst.9.30. Pirms plkst.11 notiks braukšanas eksāmena teicamnieku apbalvošana. Līdz ar apbalvošanu "SAAB" kluba vadība atklās "Vēlā pavasara izbraucienu". Pēc pasākuma atklāšanas "SAAB" klubs ar ģimenēm un draugiem veiks pārbraucienu uz kino pilsētu "Cinevilla".

Plkst.12 kino pilsēta "Cinevilla" "SAAB" kluba biedriem, draugiem un viņu ģimenēm piedāvās ekskursiju ar stāstu par kino un tā uzņemšanu pilsētā. Tur atklās agrīno "SAAB" ekspozīciju, kas darbosies līdz pat foto orientēšanās starta slēgšanai. Pasākuma dalībniekiem un kino pilsētas "Cinevilla" viesiem būs iespēja redzēt dažādu paaudžu "SAAB" modeļus un aprunāties ar to īpašniekiem.

Foto orientēšanās finišs atradīsies atpūtas kompleksā "Zviedru cepure". Līdz ar pirmo finišējušo dalībnieku ierašanos aptuveni plkst.15.30 sāksies pikniks. Paralēli piknikam "SAAB" braucēju ģimenēm būs iespēja doties rodeļu izbraucienos, apskatīt atpūtas vietā mītošos dzīvniekus un izstaigāt meža takas. Ap plkst.18 "Vēlā pavasara izbrauciens" tiks slēgts.

Pieteikties pasākumam iespējams "SAAB" kluba mājaslapā www.saabclub.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!