Turpinot aizgājušajā gadā aizsākto tradīciju, "Gallery Park Hotel" atkāroti organizē ikgadēju ekskluzīvu un unikālu superauto pulcēšanos Rīgā laika posmā no 25.maija līdz 30.maijam – "Gallery Park Hotel Supercars Challenge".

2009.gada augustā ar grandioziem panākumiem tika aizvadīts pirmais "Gallery Park Hotel Supercars Challenge" pasākums Rīgā, vienuviet pulcējot 16 superauto, tādus kā "Ferrari", "Lamborghini", "Maserati", "Spyker", "Aston Martin" u.c., ekipāžas gan no Latvijas, gan Krievijas.

Šogad dalībnieki tiks aicināti doties piedzīvojumiem bagātā braucienā pa Baltijas jūras valstīm ar kontrolpunktiem Rīgā, Tallinā, Helsinkos un Stokholmā. Plānotas arī atpūtas dienas Rīgā, solot gan aizraujošu izbraucienu pa Biķernieku trasi, greznu auto parādi, krāšņus atklāšanas svētkus, kā arī noslēguma pasākumu "Grand Afterparty".

Kā norāda pasākuma organizatori, "Gallery Park Hotel Supercars Challenge" dalībnieki ir motivēti, radoši un enerģiski dzīves baudītāji. Pasākums piesaista luksus produkta cienītājus, kuri bauda aktīvu dzīves veidu un ikdienā izmanto jaunākās un modernākās tehnoloģijas.

Jebkurš interesents "Gallery Park Hotel Supercars Challenge" dalībnieku spēkratus un pasākuma atklāšanu klātienē varēs vērot Rātslaukumā trešdien, 26.maijā, no plkst.11 līdz 12.

Piedāvājam apskatīt fotoreportāžu no pērnā gada "Gallery Park Hotel Supercars Challenge" pasākuma.

Piedāvājam noskatīties video no pērnā gada pasākuma atklāšanas Rātslaukumā. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!