Foto: DELFI
Svētdien, 7.martā, uz Slokas ielas, Rīgā, Ceļu policija, braucot ar "Volvo" patruļmašīnu (valsts reģistrācijas numurzīme FU-5633), pārkāpa 401.ceļa zīmi "Braukt taisni", attiecīgo pārkāpumu videomateriālā fiksējis aculiecinieks ar segvārdu "HeyTolsty".

Atgādināsim, ja 401.zīme uzstādīta ceļa posma sākumā, tās darbības zona ir spēkā līdz tuvākajam krustojumam. Kā norāda aculiecinieks, tad policija, veicot minēto manevru, nebija ieslēgusi pat pagrieziena rādītāju. Tāpat policisti nebija ieslēguši bākugunis, kas atļautu šo noteikumu pārkāpt.

Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpuma kodeksu par šādu pārkāpumu autovadītājam uzliek naudassodu divdesmit latu apmērā un piešķir vienu soda uzskaites punktu.

Piedāvājam noskatīties video ar minēto Ceļu policijas pārkāpumu. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Ja arī jums ir kādi interesanti novērojumi vai attēli saistībā ar ceļu satiksmi, sūtiet tos uz "DELFI Auto" redakcijas e-pasta adresi autozinas@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!