Tūninga ateljē "B&B" izstrādājis savu pārveidojumu programmu visjaudīgākajai "VW Golf" modifikācijai "R". Ateljē šim automobilim piedāvās trīs dažādas variācijas – ar 310, 324 vai 362 zirgspēku jaudīgu dzinēju.

Pagaidām "B&B" detalizētāku informāciju par katru no pārbūvētajām versijām nesniedz, tomēr zināms, ka visjaudīgākajai – ar 362 ZS jaudu – uzstādīta lielāka turbīna, sportiskāka izplūdes sistēma ar augstākas caurlaidības katalizatoriem, pārprogrammēts dzinēja elektroniskais vadības bloks un uzstādīts eļļas dzesētājs.

"B&B" pāveidotais "VW Golf R" versijā ar 362 ZS no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,8 sekundēs un spēj sasniegt 280 km/h maksimālo braukšanas ātrumu. Tāpat automobilim ir regulējama, par 30 mm pazemināta balstiekārta un spēcīgāka bremžu sistēma. Vēl automobilim tiek piedāvāti oriģināla dizaina 19 un 20 collu riteņu diski.

Atgādināsim, ka standartā "VW Golf R" ir aprīkots ar divlitru turbopūtes dzinēju, kas attīsta 270 ZS jaudu. Tāpat automobilim ir pilnpiedziņas transmisija.

Apskati lietotu "VW" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!