Kompānija "BMW" pirmo reizi savā pastāvēšanas vēsturē plāno ražošanā ieviest vienapjoma automobili (minivenu) "ActivityVan", kas izstrādāts uz "Honda Odyssey" bāzes un paredzēts speciāli Ziemeļamerikas tirgum. Savu pirmo vienapjoma automobili "BMW" prezentēs no rītdienas notiekošajā Ņujorkas autoizstādē.

Kā savā preses paziņojumā norāda autoražotājs, lēmums par vienapjoma automobiļa ieviešanu "BMW" piedāvājumā saistīts ar apvidus automobiļu segmenta straujo kritumu Ziemeļamerikā. Savukārt lēmums savu vienapjoma automobili izgatavot uz analoģiska "Honda" modeļa bāzes saistīts ar šī modeļa nišas pozicionējumu. Proti, "BMW" minivenam nav plānoti tik lieli realizācijas apjomi, lai autoražotājam atmaksātos izstrādāt tam individuālu šasiju, tāpēc meklētas unifikācijas iespējas.

Lai arī par "BMW ActivityVan" nosauktais vienapjoma automobilis tapis uz "Honda Odyssey" bāzes, tas atšķirsies ne tikai vizuāli, bet arī tehniski. "BMW" modelim ir markas raksturīgais eksterjera dizaina noformējums, citāda regulējuma balstiekārta un sešcilindru dzinēji ar jaudu līdz pat 306 zirgspēkiem, kā arī "ZF" astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba. Atgādināsim, ka "Honda" modeļa gadījumā tas tiek komplektēts ar līdz pat 255 zirgspēku V6 dzinējiem.

Par papildus samaksu "BMW ActivityVan" modelim tiks piedāvāta hidrauliskā balstiekārta, kas ļauj izvēlēties kādu no četriem augstuma līmeņiem – normālais (standarta), sportiskas braukšanas un paaugstinātas pārgājības režīms, kā arī iekāpšanas un izkāpšanas režīms, kas automobili nolaiž maksimāli zemu (sk. attēlos), atvieglojot pasažieru piekļuvi salonam un bagāžas nodalījumam.

"BMW ActivityVan" piedāvājumā tiks pozicionēts starp 5.sērijas universāli "Touring" un piecdurvju hečbeku "GT".

Apskati lietotu "BMW" pārdošanas sludinājumus

P.S. Pirms apsverat šīs ziņas atbilstību patiesībai, aplūkojiet datumu, kurā tā publicēta!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!