"Dacia Duster" sērijveida kompaktais apvidnieks, kas tiks prezentēts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē, Vācijā maksās no 13 tūkstošiem eiro, kas divkārt pārsniedz "Logan" vai "Sandero" bāzes modeļa cenu.

Vācijas kompānija "Autohaus Geimer GmbH" pagaidām ir pirmā, kas publicējusi "Dacia Duster" cenas. Pagaidām zināmas cenas šiem automobiļiem, kas būs aprīkoti ar priekšpiedziņu. Vislētākais "Dacia Duster" būs versijā "Ambiance" ar 105 zirsgspēku jaudīgu 1,6-litru benzīna dzinēju, kā cena Vācijā būs 13 400 eiro, bet modifikācija ar dīzeļmotoru maksās par trim tūkstošiem eiro vairāk.

"Dacia Duster" versijā "Laureate" ar daudz bagātīgāku standarta aprīkojumu maksās no 16 630 eiro. Tomēr abas versijas jau bāzē būs aprīkots ar gaisa kondicionētāju, centrālo atslēgu un elektriskajiem logu pacēlājiem.

Pilnpiedziņas modifikāciju cenas pagaidām nav zināmas. Lai arī "Dacia Duster" ražošana tika uzsākta vēl 2009.gada beigās, tirdzniecībā Eiropā tas nenonāks ātrāk par šāgada martu.

Piedāvājam noskatīties video ar "Dacia Duster". Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamo attēlu, lai aktivizētu video straumējumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!