Vācu tūninga ateljē "Hamann", kas pamatā nodarbojas ar "BMW", "Ferrari", "Porsche" u.tml. spēkratu pārveidošanu, ķēries pie visnotaļ pieejama automobiļa – "FIAT 500". "Hamann" izgatavotā "Largo" modifikācija tapusi, par pamatu izmantojot standarta "Abarth" versiju.

"Hamann" mazo "FIAT 500" padarījis vizuāli agresīvāku, uzstādot tam oriģinālu virsbūves aerodinamisko komplektu ar citādu priekšējo buferi ar tajā integrētiem diožu gabarīta lukturiem, par 30 mm platākas riteņu arkas un dekoratīvās sliekšņu uzlikas. "Hamann Largo" ir četras izplūdes sistēmas izejas un "Ferrari" stila difuzors.

"FIAT 500 Abarth" standarta 1,4-litru četrcilindru turbopūtes benzīna dzinēja jauda palielināta līdz 265 zirgspēkiem, bet maksimālais griezes moments – līdz 348 Nm, kas ir vērā ņemams sasniegums no samērā tik maza motora, kurš standartā attīsta 135 ZS un 206 Nm.

Tāpat "Hamann" mazajam pilsētas automobilim uzstādījis regulējamu balstiekārtu, kas ļauj klīrensu samazināt par 60 mm, melni matētus 18 collu riteņu diskus un spēcīgākas bremzes ar četrcilindru skavām (suportiem).

Apskati lietotu "FIAT" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!