Kompānija "Volkswagen" (VW) pašlaik notiekošajā Parīzes autoizstādē prezentējusi jaunās paaudzes "Passat" modeli kā sedana, tā arī universāļa versijā. Šī būs jau septītā "VW Passat" paaudze.

Jaunais "VW Passat" ieturēts luksusa klases "VW Phaeton" modeļa stilā. Sedana garums sasniedz 4769 milimetrus (četru milimetru pieaugums salīdzinājumā ar priekšteci), bet universālis ir vēl par diviem milimetriem garāks. Abu "VW Passat" modifikāciju platums un augstums palicis bez izmaiņām.

Modernizēts arī interjers, kur uzstādīts jauns priekšējais panelis un mērinstrumentu panelis, sēdekļi un stūresrats, kā arī durvju apšuvums.

"VW Passat" modelim tiks piedāvāta izvēle no desmit dzinējiem: četri benzīna motori ar tilpumu no 1,4- līdz 3,2-litriem un jaudu no 122 līdz 300 zirgspēkiem, četri dīzeļdzinēji – bāzes 1,6-litru agregāts ar 105 ZS un trīs divlitru motora versijas ar jaudu no 140 līdz 170 ZS. Vēl pieejams dzinējs, kas darbojas ar dabasgāzi, un motors, kas izmanto biodegvielu. Transmisija – sešpakāpju mehāniskā vai sešu vai septiņu pārnesumu sekvenciālā "DSG".

Automobilim būs pieejama adaptīvā kruīza kontrole, dzinēja "Start&Stop" sistēma ar bremžu enerģijas rekuperācijas sistēmu, adaptīvajiem priekšējiem lukturiem, kā arī bezkontakta atvēršanas sistēmu bagāžnieka vākam.

Tirdzniecībā Eiropā jaunais "VW Passat" nonāks jau šāgada novembrī.

Apskati lietotu "VW Passat" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!