Trešdien, 15.decembrī, Maskavas centrā "Hyundai Terracan" apvidus automobiļa vadītājs izraisījis masveida avāriju. Viņš taranēja 16 citus spēkratus, mēģināja aizbēgt, tomēr autoinspektori un cietušie vainīgo aizturēja un sprieda Linča tiesu, vēsta "Life News".

Avārijas izraisītāju uzreiz aizturēt neizdevās. Taranējis vairākus spēkratus, viņš mēģināja aizbēgt, tomēr cietušie autovadītāji metās viņam pakaļ un centās apturēt. Rezultātā ar autoinspektoru iejaukšanos "Hyundai Terracan" vadītājs tika aizturēts, kuru cietušie vēl iekaustīja milicijas acu priekšā.

Kā noskaidrojis "Life News", pie "Hyundai" apvidus automobiļa stūres bija 44 gadus vecs Maskavas iedzīvotājs Leonīds, kurš strādā par video operatoru un studē režiju. Kā izdevumam paskaidroja viņa māte, divas stundas pirms avārijas viņš runājis pa tālruni un "neizklausījās dzēris". Tiesa, iepriekšējo nakti viņu bija mocījis bezmiegs. Pats vainīgais apgalvo, ka viņa auto bija "iesprūdis gāzes pedālis".

"Hyundai Terracan" vadītāju milicija nogādāja uz medicīnisko ekspertīzi un izmeklē notikušā apstākļus.

Piedāvājam noskatīties video ar "Hyundai Terracan" vadītāja izdarībām un viņa aizturēšanu. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!