Kompānijas "MINI" amerikāņu nodaļa sākotnēji noteiktajā datumā, neskatoties uz "Porsche" kompānijas noraidījumu izaicinājumam, veikusi sacīksti starp "MINI Cooper S" un "Porsche 911 Carrera S" automobili "Road Atlantica" sacīkšu trasē.

Jau rakstījām, ka izaicinājumu meta "MINI" ASV nodaļas vadītājs Džims Makdauels, kurš pirms tam astoņus gadus strādājis "Porsche" kompānijā. Tomēr vēlāk "Porsche" šo piedāvājumu noraidīja, uzsverot, ka tai ir daudz panākumu auto sacīkstēs ar vairāk kā 28 000 uzvarām pēdējos 60 gados. "Porsche" nevēlas sacensties kādas kampaņas ietvaros, tāpēc "Porsche" Ziemeļamerikas nodaļas vadītājs aicina "MINI" uz Sebringu, Lemānu, Deitonu vai kādu citu sankcionētu sacīksti.

Piedāvājam noskatīties video ar "MINI Cooper S" un "Porsche 911 Carrera S" sacīksti. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamo attēlu, lai aktivizētu video straumējumu!

Kā redzams iepriekšminētajā video, sarežģītās konfigurācijas sacīkšu trasē "Porsche 911 Carrera S" par nepilnām divām sekundēm pārspēja "MINI Cooper S" automobili. Abus spēkratus vadīja profesionāli autobraucēji.

Apskati lietotu "MINI" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!